Lesrooster

Get in touch for info about the new course period: May 27th - Aug 4th.

Let's dance together.

 • Cursussen

  Elke cursus bestaat uit tien lessen van een uur die wekelijks worden gegeven.

  El YoYo biedt deze op ieder niveau aan: van beginner tot gevorderde.

  De structuur is zo opgebouwd dat iedere les een stukje shines, partnering en aanvullende informatie als technieken en muzikaliteit bevat.

  Gemiste lessen kunnen indien mogelijk in overleg ingehaald worden op andere lesdagen. Maximaal 1 les inhalen per periode.

 • Proeflessen

  We geven elk kwartaal workshops, bootcamps en proeflessen in Salsa, Bachata en andere stijlen. De workshops, bootcamps en proeflessen zijn betaald. Wil je weten wat we dit kwartaal aanbieden, klik dan even op het aanmeldformulier.

 • Privélessen

  Privélessen worden gegeven in de stijlen Salsa on1, Salsa on2, Bachata, Cha cha cha en Kizomba.

  Privélessen zijn ideaal voor mensen die in korte tijd zo goed mogelijk willen leren dansen. Door de persoonlijke benadering leer je sneller en gerichter. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die graag leert dansen, maar tijdens de reguliere lessen niet kan.

  Wil je je extra verdiepen in een specifiek onderdeel uit de les – zoals spintechnieken, ladies styling, leiden en volgen – dan is een privéles hier de uitgelezen kans voor. Zowel koppels als individuen kunnen zich hiervoor aanmelden. Dit kan op een eigen locatie, maar ook in de dansschool.

 • Docenten

  Rahiem
  Caroline
  Joni
  Manish
  Armando