Lesrooster

Get in touch for info about the new course period: Oct 16th - Dec 21th.

Let's dance together.

 • Cursussen

  Elke cursus bestaat uit tien lessen van een uur die wekelijks worden gegeven.

  El YoYo biedt deze op ieder niveau aan: van beginner tot gevorderde.

  De structuur is zo opgebouwd dat iedere les een stukje shines, partnering en aanvullende informatie als technieken en muzikaliteit bevat.

  Gemiste lessen kunnen indien mogelijk in overleg ingehaald worden op andere lesdagen. Maximaal 1 les inhalen per periode.

 • Proeflessen

  We geven elk kwartaal workshops, bootcamps en proeflessen in Salsa, Bachata en andere stijlen. De workshops, bootcamps en proeflessen zijn betaald. Wil je weten wat we dit kwartaal aanbieden, klik dan even op het aanmeldformulier.

 • Privélessen

  Privélessen worden gegeven in de stijlen Salsa on1, Salsa on2, Bachata, Cha cha cha en Kizomba.

  Privélessen zijn ideaal voor mensen die in korte tijd zo goed mogelijk willen leren dansen. Door de persoonlijke benadering leer je sneller en gerichter. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die graag leert dansen, maar tijdens de reguliere lessen niet kan.

  Wil je je extra verdiepen in een specifiek onderdeel uit de les – zoals spintechnieken, ladies styling, leiden en volgen – dan is een privéles hier de uitgelezen kans voor. Zowel koppels als individuen kunnen zich hiervoor aanmelden. Dit kan op een eigen locatie, maar ook in de dansschool.

 • Docenten

  Rahiem
  Caroline
  Joni
  Manish
  Armando

 • Cadeaubonnen

  Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of gewoon om iemand te verrassen, onze cadeaubonnen bieden de perfecte gelegenheid om het plezier van dansen te delen!

  Klik hier om direct contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde cadeaukaart. Pas het bedrag naar eigen wens aan en bespreek de gewenste ontvangstopties.

 • Workshops

  Op zoek naar dé ijsbreker voor je komende evenement?

  Een sociale, actieve en muzikale activiteit die zorgt voor een onvergetelijke ervaring?

  Of het nu een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of gewoon een avondje uit is, onze Salsa workshops staan garant voor een gezellige en verbindende belevenis.

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 • Openingsdans

  Voeg een extra dosis magie toe aan je speciale dag! Wij bieden niet alleen danslessen, maar ook de mogelijkheid om op maat gemaakte choreografieën te creëren voor jouw openingsdans, op een nummer naar eigen keuzen!

  Laat je gasten versteld staan terwijl je straalt op de dansvloer met een prachtige choreografie die jouw moment onvergetelijk maakt.

  We bespreken graag de mogelijkheden samen met jullie!

  Stuur ons een bericht.

Salsa

Bachata

Kizomba